Perjalanan Hidup Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PENCINTA MAKANAN SEJATI

Monday, January 3, 2011

Kenapa Hotel Uitm Dungun...besshhhhh???

     Ckap byk pon talak guna. Kasi bazir tenaga owh. Lu olang kasi saksi sendiri ah....
 1. Dekorasi luaran yg simple tp sgt cool n melambangkan ciri2 Uitm itu sendiri.

 2. Pemandangan yg mmg besh n dekat benau ngan pantai (tp, awas...area sini x leh mandi..kne g jauh ke depan or belakang jln sket br leh..)

3. Bekpesnyer yg maveles despite negative comment yg foreigner maner ntah letak dkt Google yg kata bekpesnyer teruk.bongok!! tgk tuh jem blueberi ori tau! bkn botol punyer

4. Room service for rm35.90 only. Believe it!!

 5. The only hotel (so far..) I went that provided iron n the board without requesting.Of course F.O.C!

 6. Ada mug dan bukan cawan teh yg kecik. So bole minum lebey...ehehheeh
 
 7. Welcoming drink dr jenama yg besh... bkn dari indon saja yea? pepahamlaa jenama aper...ehehehehe
 
8. Nampak macam biasa jeks mineral water neh kan? Tapi rasa dier mmg besh. Macam Spritzer jer yg buat...eheheheh

       Tak cukup ker sebab2 yg aku nyatakan tuh untuk korang mencuba plaks? Bukan aku nk puji lebey2 yea tapi inilah antara servis/kemudahan yang aku pueh ati selama aku g bercuti2. Ada yang aku bercuti dekat area2 pantai barat ngan resort yg agak terkenal tp bayo jer mahal tapi servis/kemudahan hampehz!! 
      Kat Hotel UITM neh pon ader kekurangannyer macam paip kat bilik air bocor, kat dlm bilik takder wifi dan takder 'pool' sendiri tapi bagi aku, itu semer yg minor2 ajer yg tak menjejaskan percutian aku. Aper2hal pon, kalo berkesempatan, baik korang try sendiri, baru tau kan? Selamat menerai ah...ehehehehe

3 comments:

Mama Najiha said...

ma5302mmg rerase nak cube jgk nih!..
kebetulan sepupu kwin cuti raye cine ni kat dungun.. adik lak mmg ambil perhotelan kat uitm dungun tu...

moge2 ada bilik kosong lagik..

akuzle said...

mama najiha: cemana? dh cuba? apa komen?

landol said...

ada swimming pool tak?