Perjalanan Hidup Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PENCINTA MAKANAN SEJATI

Sunday, September 5, 2010

Jalan2@Pasar Ramadhan Seksyen 18, Shah Alam

     Aku nak katakan or tuliskan or taipkan kat sini bahawa *PR kat sini antara PR yang mempunyai juadah2 yang cukup istimewa yang tidak kedapatan di PR2 lain. Aku g skali tak cukup. Nak g byk2 kali gaks...ehheheeheh... lagipun esok hari last aku berposa kt sini b4 balik kg....hhoohohohohohoho... "balik kampung..." yeh yeh pop yeh yeh....

     Korang tak cayer yang juadah2 kat sini istimewa? Korang saksikanlah sendiri.... reganyer pon berpatutan.

Beriani Gam Johor... kambing-rm7.00, ayam-rm6.00.... ok dak? layanan pon mesra. Abg berapron tuh sungguh bersopan-santun dan tak kalut. Korang takyah risau org potong Q ker haper? dier musti ingat punyer.

Neh plaks gerai nasi masakan Pantai Timur. Dagang? Kerabu? Minyak? Jgn risau semer ader... yg menariknyer, kaum Cina berpusu2 beratur membelinyer.

Inilah yg aku lom jmpa kt PR lain yg aku dh g. Puding Coklat-rm2.00... sadap uh! tp tatau aper bahan dier. Blasahhhh!!!

Aiyoyo... tgk dier punyer berkilat coklat tuh....huhuhuhuuh.. cemana tak terliur??

     Oren dan sarsi Klate yg dalam botol kecik tuh pon ado. Rasanyer reganyer tak sampai rm1.00. Sedap tuh time dedulu, masa kecik2 kalo dapat beli, dah kaya dah tuh.....ehehehhehe.. Itu pon ado tapi aku x sempat nak snap2 psl ramai org... ok, selamat bersantap untuk berbuka posa yer? ehehehehheeh.....


*PR - Pasar Ramadhan dan bukan 'param' or 'baram' yea?

3 comments:

cik tomyam said...

tertelan air liur tengok .

puding cokelat tu paleng marbeles

eh eh.
yang kat atas nasi tu ape?
telur?

akuzle said...

cik tomyam: btui...mabeles sgt2... tp semlm dh last merasa pon... karang pas buker nk blk kg dh.... btui, telur rebus. kari kalo pekena ngan telur rebus mmg x sedo dirilah kan? eheheheh

kak ina kl said...

ok..akak dah letak link kat blog..terima kasih sudi jadi sponsor