Perjalanan Hidup Berdua

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

PENCINTA MAKANAN SEJATI

Sunday, January 1, 2012

Inner Shine OPC

     Dah lama dapat 'sample' neh. Dapat tau dari 'update status' Bro Framestone. Mudah ajer; isi borang di FB Inner Shine tuh, pilih lokasi dan tunggu harinya. Bak kacang ijau ajer kata Imran Zamir...

     Dalam senarai tempat untuk menebus 'sample' neh, paling dekat Sunway Pyramid lah. Maka pada hari kejadian, bergeraklah kami ke sana.

     Bagi aku, produk 'Brands' neh bukanlah asing. 2 tahun lepas, aku menjadi pengguna setia rangkaian 'Innershine'. Ada 'Berry Essence', 'Quinch Essence' dan 'Prune Plus'. Yang paling aku suka BE n QE tuhlaaaa pasal mmg rasa 'depa' berdua neh sedap. Masam2 dan rasa buah yang sangat2 terasa. Hasilnya? 3 minggu penggunaan, aku tak sengaja tertengok cermin....errhhhh... pelik sendiri. Naper? Masalah pora pori aku yang beso neh kurang sikit. Nampak lebih nipis dan kurang jelas dah.

     Memang gembira sangat tapi tak dapat nak teruskan minum tuh untuk memberi ruang belanjawan  ke arah yang lebih memerlukan....huhuhuuh  

 
     Ohkey, cerita balik produk terbaharu dari jenama neh. Aku rasa bukan baharu apa tapi mungkin dipertingkatkan formulanya. Harga pon yer juga tapi aku rasa memang berbaloi ah untuk sebotol tecik yang aku dapat tuh rm10. Pasal banyak khasiat yang depa tambahkan kat dalam neh.



     Saja nak tunjukkan saiz sebenar. Dah rasa minum neh...errmmm. memang masam kalo nak bandingkan ngan produk2 InnerShine yang penah aku minum dan 'mention' kat atas tuh. Tapi, rasanya mmg kurang manis dan aku rasa ini merupakan berita baik bagi yang tak baper nak 'sweet tooth' tuh kan?

     Mengikut pemahaman aku, OPC neh memang 100% dari anggur; buah, kulit, biji dsb. Aku gaks penah baca yang segala macam 'organ2' anggur neh bole kasi awet muda n kasi 'slim' badan. Mungkin kots kan pasal ianya masam.
     Produk neh bole aku katakan bagus pasal yang aku minum sebelum2 neh membuktikannya. Itu yang harganya kurang sangat2 kalo nak dibanding ngan OPC neh. Kalo yang rm10 sebotol kecik neh surely 'lebey' berkesan kan? Agak2nya, ader tak Brands neh nak bagi aku cuba 1 pek dier yang ado 6 kaa 12 botoi tuh? Hahahahahha...verangan japs...

     Ohkey, masa untuk 'LIKE' FB OPC neh dan cari maklumat lebey dekat website depa...sinik plaks website Brands.

     Tengsss, Brands 4 the sample!!

1 comment:

kakyon said...

innershine..nak jadi maya karinla..:)